resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 410
    bonservisinden, maaşından ve transferinde dönmesi olası komisyon muhabbetinden bağımsız olarak bir iki noktaya parmak basmak istiyorum. muhtemelen daha önce yazılmıştır fakat yinelemekte fayda görüyorum.

    2016 - 17 sezonunda ligue 1'in ogc nice'inde oldukça iyi performans sergiledi bu faslı arkadaş. hatta ligue 1'de ilk devrenin sonlarına kadar ogc nice'in liderlik koltuğunda oturmasında başrol mario balotelli ile birlikte kendisine aitti. asist - gol grafiği bir kenara, takımın hücum aksiyonlarını sahiplenmesi takdire şayandı. ki, bu faslı arkadaş ne zaman 3 - 4 haftalık* bir sakatlık periyoduna girdi (sanırım fc girondins de bordeaux maçıydı), işte o zaman ogc nice de tökezleyiverdi. o ara as monaco da tozu dumana katınca ogc nice'in puan cetvelinde bir iki basamak gerilemesi kaçınılmaz oldu.

    demek istediğim şu; bu arkadaşa garry mendes rodrigues muamelesi yapıldığını görmek üzücü. younes belhanda son derece kaliteli bir oyuncu. benim bakış açıma göre kendisi için ödenecek 6 - 7 mil € bonservis miktarı gayet normal bir para.
App Store'dan indirin Google Play'den alın