• 455
    (bkz: 2015 - 2016 transfer sezonu)
    başlıca yalan - ibrahimovic.
    (bkz: 2016 - 2017 transfer sezonu)
    başlıca yalan - genel olarak şampiyonluğa oynayacak kadro yalanı.

    iki sezondur belirli yalanlarla muazzam uyutuluyoruz transfer dönemlerinde, farkında mısınız?
    hatta ilk transfer döneminde ibra adı geçince aklını kaybedenler oldu, o dönemde yazar değildim çok fazla okumazdım da sözlüğü ama twitter'da edindiğim izlenim bu şekildeydi. sonuç: ibra gelmedi. buna bağlı olarak sonuç: ibra ismiyle uyutulduk ve bütün transfer dönemi ona konstantre olurken biz adamlar kadronun en merkezi pozisyonunu boşaltıp yeniden doldurmaya çalışırken öyle işler yaptılar ki hayatımız kaydı resmen. zorla altıncı olduk, unutan yoktur zannımca.

    geçen sezon transfer döneminde de levent nazifoğlu damga vurdu. adam kimi almak istese "alma" dedik, hepsi için "şöyle iyidir, böyle iyidir" diye imza törenlerinde bizi ikna etti, girdik sezona yine tepetaklak gittik. oysa ki hepsi bildiğimiz isimlerdi. eren derdiyok bu takımın santraforu, cavanda sağ beki, josue 10 numarası değildi ki. hatta bir çoğumuz serdar aziz'in sakatlık problemlerini de baya baya biliyorduk ama ne olduysa şampiyonluk hedefine inandık. sonuç: hüsran. buna bağlı sonuç: levent nazifoğlu "ben bir kazayım" dedi ve bırakıp gitti. o kazanın bize maliyeti de yanımıza kar kaldı.

    peki bu sezon.
    servis edilen isimlerle bir kadro kurulsa mesela; muslera / tete - maicon - acerbi - clichy / imbula - selçuk (çaresiz) / garry - sneijder - belhanda / gomis

    iyi kadro değil mi? hah işte, ben bunların bu kadro ile bilinçaltımıza oynadığını düşünüyorum. hedef gösterilen oyuncular bunlar, esas hedef ise yine komisyon. sol kanatta belhanda transferinden komisyon alacak 8 kişi şeklinde başlık var yahu sözlükte. haluk yürekli yazmış twitter'da bişey çıkar mı bilmiyorum ama o 8'i de çok iyi biliyoruz hepimiz kim olduklarını. d.a.ö. - m.ö. - c.e. - c.ç. - a.b. ve belhanda'nın menajer ekibini de 3 kişi saysan buyur sana tertemiz komisyon çetesi.
    bir diğer yandan da kadroda bir isme sahip olan selçuk inan - semih kaya - yasin öztekin dışında bir çok isim için bir karalama ki bu 2 senedir var neredeyse. sneijder başta olmak üzere poldi (gönderilmesi sağlandı), melo (gönderilmesi sağlandı) gibi bir çok ismi de karalayarak göndermek derdindeyiz. gönderelim tamam ama bunlardan sonra planın var mı? melo'nun yerine yapılan transferlerin sayısı 6-7 olmuştur, doldu mu? dolmadı. poldi'yi sattık, yeri dolacak mı? hiç zannetmiyorum ki dolacaksa bile ne seviyede komisyon dönecek bilemiyorum. sneijder için de poldi ve melo için yapılan mobbing devam ediyor, yutulursa wesley'i de harcayacaklar. wesley'in yerine planı belhanda olan bir yönetim ve takım düşünün, esas amaçları komisyon olsun. bu ekiple transfer dönemindeyiz. bu ekiple çaresiz aynı gemide, dümeni onlara vermiş gidiyoruz.

    bakın, haber burada. ali naci başladı. https://twitter.com/...s/877119614169296897
    yok birisi servet istemiş de, diğeri için anlaşılan kulübü olumsuz yanıt vermiş de. (yanlış anlaşılmasın, anlaşılan kulübü derken 2-3 gün önce yine ali naci ve nevzat tarafından yapılan haberleri baz alıyorum.) eee? ne oldu şimdi?

    velhasılı, ben artık inanmıyorum. herhangi bir dursun aydın özbek döneminin başarılı geçebileceğine de inanmıyorum. ya tamam adamın şanssızlığı diyelim peki ama pazar günü yayınlanan röportajda "pazartesi transfer uçakları istanbul'a inecek" demesinin ardından pazartesi günü hava muhalefetinden hiç bir uçağın istanbul'a inememesi de yuh yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın