• 90
    almama kararı alanlara saygım var, kendilerince bir tepki gösteriyorlar ama "almayın" diye çağrıda bulunmanın spor kültüründe hiçbir yeri yok. türkiye'de spor kültürü diye bir şey zaten yok da kırıntısını da bu şekilde yok edemezsiniz.

    burada öve öve bitirilemeyen südtribüne, kop, curva sud * gibi dünyanın önde gelen tribün gruplarının ve gruplara üye olmayan münferit taraftarların hiçbirisi kulüpleri kötü yönetiliyor, takım kötü gidiyor, biletler pahalı diye maça gitmemezlik, kombine almamazlık yapmıyor. adamlar er meydanın tribün olduğunu bilip, bir şey olduğunda her türlü tepkilerini gerek tezahüratları gerek pankartlarıyla gösteriyor. bunların sonucunda istediklerini de alıyorlar, aldılar.

    bugün, stadı boş bırakmak dursun özbek ve şürekasına meydanı boş bırakmaktan başka bir şey değildir. galatasaray taraftarının gücünü sosyal medyada olduğu kadar tribünlerde de göstermesi lazım. birlik olması lazım. ultraslan zibidilerine rağmen bu kulüp bizim mesajını verip bu herifleri bu kulüpten sepetlemesi lazım. bu taraftara bu yakışır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın