resim
Maicon Pereira Roque
Takım:Vasco da Gama
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.91
Uyruk:Brezilya
  • 103
    benimde twitter ve sao paulo forumlarından okuyup derlediğim, hakkında bir kaç taraftarın yazdığı;

    * corinthians taraftarıyım, sao paulo onu satmakla gayet iyi iş çıkarıyor, çünkü maaşına göre defansta çok zayıf, ilerde sao paula'ya finansal zorluk olur.

    * eğer satılıp yerine kimse alınmayacaksa satılmasın!

    * teşekkürler maicon, her zaman en iyisini vermeye çalıştığın için. arkanda durmayan taraftara bakma, onlar oyundan daha çok skora önem veren taraftarlar.

    * galatasaray'ın maicon'u alacak olması müthiş bir şey. sürekli topu rakibin ayağına atan bir adamı takımımda görmek istemiyorum artık.

    * nereye gidiyorsan git! ve gittiğin yerde kal asla geri gelme!

    * maicon'un satıldığını duyunca formamı giydim ve sokaklarda koşmaya çıktım.

    özellikle şunlara da göz atın isterim;

    https://twitter.com/...s/877025791585988609

    *vc acha normal essa venda? saiu da europa em baixa, jogou mal aqui a maior parte do tempo, e vai sair mais caro do q o sp comprou... (do you think this sale is normal? he left europe , played poorly here most of the time, and it will cost more than sp bought ...) - bu satışın normal olduğunu düşünüyor musun? avrupa'yı bıraktı, burada çoğu zaman berbat oynadı ve şimdi sao paulo'nun satın aldığından daha yüksek bir ücrete satılıyor... (adamlar dursun özbek başganı tanıyamamışlar.)

    *already enjoying the turks' comments on the instagram. your head is far away. get away, carrion!

    sizi bilmem de ben çok işkillenmeye başladım, youtube dan 2-3 video izleyerek güzel bir transfermiş gibi geliyor olabilir ama herkes göbek atıyor, brezilya'da. ve transfermarkt ta sp'nin porto'ya ödediği transfer ücretide yanlış. ya brezilya reali o para (galatasaray 25.4 brezilya reali veriyor diyorlar) ya da diğer taraftarlar çok karmaşık bir hesap içerisinde maicon'u alırlarken oyuncu vermişler ve o oyuncununda %50 sini vermişler. para konusunda onlarında kafaları karışık ama türkiye'ye sırtımda taşırım, kaç para veriyorlarsa satın diyen de çok. semih kaya'nın brezilya şubesini mi alıyoruz?

    beni tatmin etti ben acerbi'ye geri dileniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın