resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 5182
    kendisinin kulüpte, oyun sisteminde yarattığı etki öyle büyüktür ki; ayrılığından sonra yerini bir nebze olsun doldurması ümit edilerek gerçekleştirilen sergen, felipe, lincoln, elano, misimovic, sneijder transferleri kulübe, taraftara farklı bir hava katmıştır. bu isimlere ekstradan bağlanan umut; hagi'nin yaptıklarının, takımdaki dönüştücü etkisinin bir benzerini yaşamak istiyor olmamızdan kaynaklandı. biz yıllarca yalnızca 10 numara pozisyonunda oynayabilecek bir isim aramadık; biz hagi'mizi aradık.

    işin ilginç yanı ise, fatih terim'in 2000-2001 sezonunda devam etmesi durumunda yaşı ilerlemiş yabancıları (muhtemelen popescu ve hagi) gençlerle değiştireceği konusudur. hatta popescu yerine monaco'dan djetou iddiaları gündemdeydi bir süre. ayrıca sonraki yıl jardel transferi de yapılınca ileri uçta pres yapmayan jardel ve hagi ikilisinden dolayı takımın alışıldık, prese dayalı, baskılı futbolu oynayamadığı, sahada iki kişi eksik olduğu da söylenirdi. lucescu'yu yönlendiriyor olduğu iddiaları tartışma yaratırdı. son sezonunda artık değişim yaşanması gerektiği görüşü hakimdi.

    kısacası isimler ne kadar büyük olsa da, sosyal medya olmasa da, belli bir sürecin getirdiği doygunluk hissi, basın ve medyanın algı operasyonu, takım içerisinde yaşanabilen bazı huzursuzlukların da bu ateşi körüklemesiyle herkesin başını yiyebilme noktasına götürebiliyor işleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın