• 3174
    yine adamlık ve yakıştıramamalarla ölçülen bir spor insanı.

    parasını ister ver ister verme, profesyonel seviyede "gerekirse bedava da çalışırım" diyen adam özveride bulunmuştur, nezaket göstermiştir. bu adama olmaz öyle şey herkes parasını alacak demek nasıl bir barzoluk? ki bu parayı zaten veremediğin şimdi ortaya çıkmışken.

    ergin ataman'ın bu konuda eleştirilecek en ufak bir nokta yok ama hala keşke böyle söylemeseydi şimdi başka takım taraftarları götüyle gülecek diyenler var. aksine böyle şeyler heryerde gündeme gelmeli ki rezil ola ola işlerini kuralına göre yapmayı öğrensin bu toplum. çok iğrenç bir bakış açısı şu "keşke söyleyip kulübü rezil etmese" olayı. bütün ülkeye sirayet etmiş leş bir tutum.

    hükümet liderleri düzeyinde katılımla gerçekleştirilen toplantıların toplu fotoğraf bölümünde ecevit neden hep arkalarda? neden hiç ön sırada olmuyor? gibi aşağılık psikolojisine sahip insanları hatırlıyorum zamanında. şimdi cb en ön sırada oluyor ama dünya'da kimsenin iplediği yok. how are you'dan öteye gidemeyen bir vitrine sahibiz. ama refah içinde mi yaşıyoruz? asla!

    bu örnekle anlatmaya çalıştığım gibi şu şekilciliğinizi bırakın. ananızdan babanızdan öğreniyorsunuz bunları biliyorum, onlar da sizin gibi farkındayım ama yapmayın. koca koca insanlar, kendilerine ait bir tutum geliştirememişler, başkalarının beyninden kopya çekiyorlar. yazık.

    sporcusu, hocası, akademisyeni varsa bir yanlışlık * çıkacak çatır çatır söyleyecek. ve sen andaval kardeşim sen de bundan rahatsız olmamayı öğrenecek, nasıl çözebilirizi düşüneceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın