• 83
    galatasaray'ın temel sorunudur bu ikili. her ikisinin de takımdan gönderilmesi zorunluluktur. aldıkları ücret ve takıma kattıkları yetersizdir. ayrıca basında adam koruma yapılması bir taraftar olarak beni rahatsız etmekte. sneijder'i eleştiren herkesin ağzına sağlık öncelikle. son 2 senedir cepten yemeye doymadı. 13-14, 14-15 sezonlarında gol rakamları yine 15 değildi mesela. asist rakamları hele daha da aşağıdaydı ama adam büyük maç görünce affetmiyordu. son 2 senedir büyük maçlarda net katkı olarak yaptığı bir şeyi göremiyorum. takımın en çok kazananı olarak bizim kurtaracak ilk isim olması lazım kendisi ama adam adama markah verildiği anda yok oluyor sahada.

    gelelim 8 numaramıza. türkiye'nin özetidir eleştirilmemesi. milli takımda ve galatasaray'da adamcılık yapan, basının ağız birliği yapıp koruduğu, kötü oyununun hasır altı edildiği birisidir selçuk. eminim sözleşmesi bittiğinde, umarım o günleri görürüz, basın ya uzatılsın selçuk'la moduna girecek. kendisinin verimli olabileceği tek bir düzen yok. xavi, pirlo gibi adamlarla rüyasında karşılaştırılabilecek bir isim kendisi. ne teknik kapasitesi, ne savunma gücü, ne de yaratıcılığı bu adamlara yakın. bir 2.9 milyon euro alarak adeta galatasaray'ı tutuklamış durumda.

    şimdi gelelim son söze. selçuk taraftar tarafından istenmiyor bu net. o forma çıktığı gün transfer listed olup a2 takıma yollanmalıydı. taraftar unutmaz. basın konuşmayınca taraftar unutur sanıyor ama alakası yok. adama olan öfke tavan yapmış durumda başarısızlıklarla birlikte ve tamamen sallanmıyor adam. ağzıyla kuş tutsa bitti gitti kendisi. sneijder ise bambaşka hikaye. futbolda romantikliğe yer yok. en azından benim gözümde. galatasaray için mücadele eden ve katkı veren herkes benim için o formaya layıktır. sneijder bunu 2 senedir yapmıyor ve yapamıyor. her halükarda o formaya layık değil ve o varken ona göre oynamak zorundayız. bize son katkısını yapsın ve para kazandırıp ayrılsın bizden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın