resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10839
    kendisine göre takım kurmakta olduğumuz incimiz.

    stoper bilerek kazma aranıyor (maicon ve pazdan en önde olanlar). elimizdekiler zaten kazma. aman ha topla iyi çıkmasınlar. yoksa tek işi stoperlerle al ver yapmak olan selçuk paşanın hücuma katılıp dar alanlardaki beceriksizliği ortaya çıkar.

    orta saha 1 tane isteniyor ve selçuk'un yapamadığı her işi (yani işte al ver yapmak dışında her şey) yaparak selçuk'un eksiklerini kapatması isteniyor. ama kesinlikle 2 olamaz. yoksa taraftar selçuk'un kesilmesini makul karşılayabilir. aman ha.

    sneijder gönderilmek isteniyor. çünkü selçuk paşa topla ileri gidemiyor. bildiği tek şey ceza sahası gerisinden koşan adamın önüne top yuvarlamak. sneijder ise geriden top gelmeyince kendisi geriye gelip top alarak selçuk'tan rol çalıyor. bir de tabii kornerler ile frikikler var ki o selçuk için en büyük bela. hele kaptanlık. aman aman.

    disiplinsiz ve savruk 10 numara alınıyor. o ne kadar disiplinsiz olursa selçuk disipliniyle takıma o kadar örnek olabilir (!). yoksa disiplinli ve avrupalı bir oyun kurucu alırsak mazallah selçuk'un kaptanlığına halel gelebilir.

    selçuk'tan daha çok maaş alabilecek herhangi bir oyuncuyla ilgilenilmiyor. selçuk üzülşür, kıskanır sonra.

    selçuk'u kesemeyecek tıynette teknik direktör alınıyor. stajyer teknik direktör takımda kalabilmek adına yaranması gereken ilk ismin selçuk olduğunu kısa zamanda fark ediyor. kendisini asla kesmiyor. kestiği anda zaten medya üstüne çöküyor. dersini alıyor ve selçuk'un vazgeçilmez olduğu bir kadro planlıyor.

    tek faydası kaptanlık ve takım içindeki güç savaşları nedeniyle sabri'yi sonunda şutlatması oldu.

    ben artık buna kani oldum. bu takım selçuk'a göre kuruluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın