resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1994
    ne garip adamlarsınız. uzun uzun yazmaya hiç gerek yok, fikrinizi değiştirmekten utanmayın. zamanında dövülüyorken riekerink'i savundum, gitmesine yakın bir maçta sabri ve semihi gördüm, yapacağın işi dedim ve 1 ay uzaklaştırıldım.

    içerdeki beşiktaş maçına kadar riekerink'in gönderilmesini yanlış bulan, tudor'a laf atan adamlarla paragraflarca tartıştım, isteyene göstereyim. ama geldiğimiz noktada bu adama sarılmak boşa diyorum.

    şimdi göz var nizam var. puan ortalaman mustafa denizli'den kötü lan. ki o adam avrupa maçları falan da oynamıştı. hamza'nın takımının üzerine geldi. bu adam takımı ele aldığında beşiktaş'la aramızda 5 puan fark ve 13 hafta vardı. ilk 20 haftada 20 gol yiyen takım son 14 haftada 22 gol yedi. bu nasıl conte, bu nasıl koşan takım. öyle paragraflarca yazmışsınız utanmadan malumlardan farkınız yok. takım kendisinden önce yatıyordu, golleri karne ile atıyorduk :(( , korner kuyruğu vardı :(( . hayır riekerink'in takımını falan savunmuyorum, 20 hafta boyunca aynı pozisyon'dan gol yedik, hiç düzeltilmeye bile çalışılmadı. ama tutupda burda böyle şeyler anlatırsanız kusura bakmayın da bana göre siz sadece dün ettiğim lafı bugün yutmayayım diye yanlış düşüncenizin arkasında duruyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın