resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1980
    kendisine geldiği ilk günden beri güvenim tam. beden hocası ile sezon başı neredeyse antrenman bile yapmadan, keyiflerince takılan, göbekleri şişiren futbolcuları hizaya soktu. sezon başı takım koşmaktan öylesine acizdi ki, tolga gibi vasatın da altı bir futbolcu, iyi gibi gözüktü. takım güç kazanınca da foyası ortaya çıktı.

    bizim ligimizde şampiyon olmak istiyorsan, öncelikle sert takım olacaksın. tabi bu sadece bizim ligimiz için geçerli değil, dünyanın kuralı bu. yaptırmak istediği transferlerle dirençli bir takım yapmayı hedefliyor. aklında rakibi sindiren sert oyuncuların yanında, kaliteli ayaklarla sonuca gitme düşüncesi var.

    sneijder'ı gönderecek diyenlere de şunu hatırlatmak isterim. kendisinin bizde son senesi. bu sene satamazsak, seneye bedavaya gidecek. çünkü kendisi ile sözleşme yenilenmeyeceğini çok iyi biliyorsunuz. bu yaştan sonra, bu paralarla 2-3 sene sözleşme uzatmak çılgınlık olurdu. eski gücü yok. çoğu maçta vasatın da altıydı. o beğenmediğiniz tudor sayesinde gücünü toplayınca, son haftalarda kıpırdadı. kesinlikle satılsın demiyorum. ama iyi paraya satılırsa, neden olmasın?

    selçuk'u gönderemiyor diyenler var. selçuk'u bu takımdan göndermeye kimsenin gücü yetmez. kapı gibi sözleşmesi var. bu vasatın altı futbolcuya da kimse para verip almaz. tudor'a kızacağınıza 34 yaşına kadar 3 milyon dolarlarla sözleşme yapana kızın bence. sözleşmesi bitmeden gitmez. doğal olarak da nasıl olsa bu paraları alacak, mecburen takımda tutuluyor. bunun en güzel örneği hamit. adam sonuna kadar, sakat olmasına rağmen takımda kaldı. çin'den teklif gelse bile gitmez. kankası burak, türkiye'ye gelmek için zemin yokluyor. kankası selçuk asla gitmez. selçuk ve sneijder'i kıyaslamaya dahi girmem. ama olay bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın