resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 357
    yahu şu adam hakkında her şeyi yazın disiplinsiz de, montpellier'de ki hali yok de vurdum duymaz de ama çöp ne ? vasat ne yahu ? cidden sınırlar zorlanıyor.

    ben 8 milyon euro verirmiyim ? ilk beş avrupa liginde bir takımın yöneticisi olsam benim paramla 4 milyon euro'dan bir kuruş fazla etmez ama burası türkiye, oyuncu tarafından baktığında şampiyonlar liginde de oynamıyorsan tercih edilme şansın çok azalıyor, oyuncuya para dışında sunabileceğin bir seçeneğin yok...
    kulübü tarafından baktığında ise örneğin sinan gümüş'ü zenit istese biz nasıl ağzımı 6 dan açacaksak (bu benfica olsa 3 bilemedin 3.2 olur) adamlarda türkiye lafını duyunca kapıyı 6 dan açıyor... daha aşağısına alırım kısmı hayal.

    kiralanma kısmı vasat ya da çöp olduğundan değil, kötü bir kariyer tercihi sonrası uyum sağlayamamaktan kaynaklandığını görmek için çok değil 3-5 haber okumak yeterli, şimdi kendisi için olabilecek en iyi senaryo galatasaray gibi duruyor ve o da bunun farkında.

    kendisi gibi yetenek bulmak 1-2 ye mal etmek mümkün mü ? teorik olarak evet ama türkiye şartlarında bu pratik olarak mümkün değil.
    yetenekleri önceden keşfedip 1-2 milyona kapatmak ve satışından kar etmek istiyorsanız man. city'nin enes ünal'dan nasıl 15 milyon kazandığının sürecini incelemeniz yeterli, böyle bir alt yapı ve network ciddi yatırım demek, bunu bu ülkede kimse yapmaz.

    size önerebileceğim tek şey hayalleri bir kenara bırakıp gerçeklerle düşünmeye başlamanız olur, belhanda bu ülke sınırlarına 6'dan aşağı getirmek ciddi başarıdır,
    diğer taraftan kaça gelirse gelsin ciddi katkı verir ve yine 2 sane sonra 4 milyondan aşağı piyasası olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın