resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 336
    istenen oyuncuların özelliklerine bakıldığı zaman tudor 3-4-2-1 sistemi için takım kuruyor. zaten ilk geldiği zaman da bu sistemi uygulamıştı ama bruma bu görevi yapamadığı için sistem işlememiş ve mecburen 4-2-3-1'e dönmüştük. belhanda geldiği takdirde sneijder'in yanına gelecek. ne bruma'nın yerine ne de sneijder'in yerine. kadromuz da bulunan hiç bir oyuncu da belhanda'nın özelliklerine sahip değil. belhanda hem topla arası iyi hem de driplingi olan bir oyuncu. yanında sneijder'le oynaması hem onu hem sneijder'i rahatlatır. bir orta saha oyuncusunun olabileceği en olgun yaşta. bence yaş ve özellikler olarak kağıt üzerinde doğru bir isim.

    maddi duruma gelecek olursak 2 sene sonra aynı fiyatlara satabileceğimizi düşünüyorum. fransa'da piyasası olan bir oyuncu. en kötü 2-3 milyon zarar ederiz. yani öyle karalar bağlanacak bir transfer değil. serdar aziz, ahmet çalık transferlerini ,donk transferlerini düşününce iyi bile almışız diyebileceğimiz bir oyuncu.

    benim için bu transferde en sıkıntılı nokta çoğu afrikalı topçuda bulunan disiplin problemi. eğer belhanda oynamak isterse ve bu sistem için doğru kanat oyuncuları alınırsa çok entry sildirir.

    ayrıca sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalan oyuncuyu kimse kiraya vermez.

    not: çok güvendiğimiz fm oyununda 2020 yılında 23 milyon euro bonservis istenen oyuncu.

    not 2: sürekli sneijder'den bahsettim ama snijder giderse yerine bir 10 numara daha alınacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın