• 101
    erkek basketbol takımımızın yeni sezondaki koçu.

    şu anda yönetimde olan kişilerden bazıları kendisini gs lisesinin spor salonunda oynarken de izlemiş olan kişilerdir.

    gs lisesinden çıkan en değerli basketbol insanlarından birisidir, bu nedenle her liseli de kendisine karşı bir hayranlık vardır ki keşke sadece hayranlıkla kalsaydı.

    zira kunter'in son başarısı 2012 yılında, geçtiğimiz sezonu da fransa ligi gibi avrupanın en değerli 3 ligi arasında gösterilmeyen bir ligde le mans ile 12. sırada tamamladı! burası önemli bir done, zira kunter ile galatasaray burada da maksimum play-off yapabilmek için çabalayacaktır.

    erman kunter'in peşinden mickael gelabele olmak üzere tanıdığı, bildiği, 2 ve 3. sınıf yabancı oyuncular gelecek ve bir sezon boşa geçecektir. sonucunu da şimdiden söyleyeyim; küfürlerle, peşine teneke bağlanarak kovulacaktır.

    kendisinden antrenörlük geçti, ömer yalçınkaya beceriksizi yerine genel menajer olarak gelmiş olsa en çok ben sevinirdim lakin antrenörlük treni kunter'den kaçalı uzun yıllar oldu.

    topsakal'ın ise hiçbir cümlesini kaale almıyorum ve umursamıyorum zira kendisi basketbolun ne ekonomisinden ne de sportif yönünden bir gram bile anlamayan, galatasaray'ın kanını emen, işbilmez, lüzumsuz, beceriksizin teki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın