resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1419
    girdiği her ikili mücadele öncesi hepimiz acaba sakatlandı mı diyeceğiz. çıktığı her kafa topundan sonra aşağı inene kadar aman dikkat diyeceğiz. taraftarlar olarak hissiyatımız bu. bunu rakip forvetler de bilecek. adam daha motive zıplayacak, daha sert olacak. biliyor ki karşısında sürekli sakatlanabilen bir adam var. onu mağlup edebilir.

    müzmin sakat ve kontrolsüz müdahaleleri olan bir adam serdar aziz. verdiğimiz maaş ve bonservis fiyasko. satayım desen elinde kalır. yurt dışında piyasası olmayan yerlileri yüksek maaşla alırsan elinde kalma ihtimali yüksek olabiliyor. mesela trabzonspor yarın olcay'ı belki bedavaya bırakır, ama elinde patlamaz. almanya'dan talip bulabilir olcay. beşiktaş-tolgay için geçerli yine bu. bizde de tolga ciğerci için geçerli olabilir ama çok büyük maaş veriyoruz, bu yine sıkıntı burada.

    podolski'nin aldığı 3 küsür milyon euro öyle çok büyük bir para değildi. çünkü hem verimli futbolcuydu podolski, hem de planlarında yoksa rahatlıkla kulüp bulabilecek bir adamdı.
    şimdi diyelim ki acerbi-vlad-hakan balta-ahmet çalık dörtlüsüyle oynayacağız biz. serdar aziz'i nasıl gönderebiliriz? semih'i saymıyorum artık zaten de. nasıl gidecek serdar?

    gitmeyecek tabi. oturacak sağlık için spor yapıp parasına bakacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın