resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 332
    süper lig'in özellikle deplasmanlarında, galatasaray'a çok katkı vereceğini düşündüğüm oyuncu. bruma'yı gönderdikten sonra, şapkadan tavşan çıkarabilecek yeni isimlere çok ihtiyacımız var. dünya futbolunda piyasası olan bir futbolcu. istediğimiz zaman, aldığımız fiyata elden çıkarmak zor olmaz. farklı dizilişlere uyum sağlayabilecek esnek pozisyonu da oynadığı her takım için avantaj.

    belhanda'yla ilgili beni düşündüren tek şey savunmaya vereceği katkı. selçuk ve sneijder'in aynı anda sahada olması takıma zaten yük, tudor nasıl bir taktikle oynatacak takımı çok merak ediyorum. aklıma çift 10 numaralı (merkezden sağa ve sola yanaşarak), tek forvetli (gomis) 3-4-2-1 geliyor ama riskli bir yapı.

    edit: ya arkadaşlar, hala "neden kiralamıyoruz?" diye soran bir dolu arkadaş var. adamın zaten 1 sene sözleşmesi kaldı takımıyla, her haberde yazıyor bu. öyle olmasa bu fiyata satmazlardı ki zaten.

    devamlı kiralanmasının sebebi de ukrayna'daki iç savaş; fifa özel bir statü uyguladı ülkedeki yabancı futbolculara. avrupalı klüpler, ukrayna'nın zor durumundan faydalanıp topçuları ucuza kapatmak isteyince, mecburen kiralandı. gittiği takımlarda da iyi iş çıkardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın