resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9793
    allah'a şükürler olsun nihayet gitmiştir.

    ama arkasından ağlayanların olacağını biliyordum. çünkü bizlere ergen diyen aynı zihniyet aydın yılmaz'ın arkasından bile ağladı. şimdi o aydın nerede, ne yapıyor desen cevap veremez. galatasaray'ın malı deniz yemeyen keriz ne de olsa. 15 yıldır bir halt yapmadan galatasaray'ın parasını çatır çatır yiyen adam neden 2-3 sene daha yemedi değil mi?

    ya hepsini geçtim daha 33 yaşında futbolu bırakmaktan bahseden bir zihniyetin koskoca galatasaray'a ne yararı olacakmış? "sözleşme vermezseniz futbolu bırakırım." bırak git banane. anadolu'ya gidemem, rezil rüsva olamam demiyor da ben efsaneyim, totti'yim ayaklarına yatıyor. hadi lan oradan.

    gerçek galatasaraylı dediğiniz adam bir tane derbide kendini gösterebilmiş mi? kadıköy'de dizleri titreyen, bir şey yapamayacağını anladıkça kavga çıkaran bu adam mı galatasaraylı yoksa oynadığı 4 sezonda bizi derbi canavarı haline getiren elin brezilyalısı felipe melo mu?

    hadi biz futbolu bilmiyoruz, size göre ergeniz ya. sabriniz galatasaray'dan daha büyük hatta eş değer bir kulüp bulup oynasın bakalım. hadi ben buradayım. gitsin bir büyük kulübe de görelim. madem kellesini aldık o zaman utandırsın bizleri. zamanında bir hakan ünsal vardı. afra tafra yapıp gitti çaykur rize'de 6 ay dayanamayıp futbolu bıraktı. şimdi de o olayın verdiği acıyla bize saldırıp durur. sabri'ye de akıl veriyordu bir ara. sakın sözleşmen varken gitme kardeşim diyordu. gitme çatır çatır 35-36 yaşına kadar sik diyordu kulübü. bu adamlar bir de galatasaray efsanesi olacak.

    ayrıca kendisi öyle büyük bir karakterdir ki takımda kalması için taraftarı karşısına alan ve hatta ipleri kopartan hamza hocasına çok büyük iyilikler yapmıştır. 205-16 sezonunun ilk yarısında ne kadar puan kaybı yaptıysak bu adamın yüzündendir. ya rakibini takip etmedi ya ofsaytı bozdu bir şekilde golü yedirdi ama hiçbir zaman suçu üstlenmedi, bir de ona buna el kol yaptı. kendisinin açığını kapatmaktan helak olan melo'ya utanmadan saldırdı.

    profesyonel futbolcuyum diyen adam maça bendeki kadar göbekle çıktı ve buna rağmen savunanlar, arkasından ağlayanlar var. allah akıl fikir versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın