resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1947
    bu nedir abi ya gerçekten ? ne çok propaganda yapmayı seviyoruz sözlük ahalisi olarak.

    belki yalan , belki de doğru lakin 5 milyon euro kazanan sneijder şuan için kulüpte kalması yanlış. evet ondan önce çöp adam dolu. lakin şu durumda duygusallık yapamayız bu takımın daha dinamik daha yeni bir revizyona ihtiyacı var.

    sneijder bende çok seviyorum bundan yana sorun yok. hocanın yeni sezon taktik dizilişine de uymayabilir başka bir durum da olabilir. bizim anlamamız gereken en büyük eksiklik takımın sorumlusu başı teknik direktördür arkadaşlar. hagi , popescu zamanında terimin olduğu gibi.

    evet önemli futbolcuların , liderlerin sahada yaptıkları çok önemli fakat eli sazına alıcak kişi tudor olmalıdır. bu takımda ki herhangi x oyuncunun eline geçerse düdüğü o öttürür ve iç savaş başlar. bu sözlerim şahsi olarak sneijder için değil. misal bruma belki çok büyük topçu olacak ama saha içinde o lakayt haraketleri direk teknik adamı hırpalar. teknik adam da o duruşu sergilemezse futbolcular ciddiye almaz. ne egoist topçular var dünya kulüplerinde bak bakayım onlar böyle davranabiliyor mu ?

    kısaca mevzu sneijder vs değil . bu kişi tudor olur başka teknik adam olur fakat söz sahibi o olur o olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın