resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1946
    kendisi hakkında bir öngörüde bulunmaya yetecek süredir takımın başında bulunan hırvat hoca.hemen hemen her konuda olduğu gibi bu konuda da ''bekleyip görelim'' pozisyonu alan arkadaşlara ise çok özeniyorum;hayatları boyunca hiç yanılmayacaklar,ne güzel.

    -birincisi hırslı bir adam,ama bu hırsın arkasındaki motivasyon büyük şeyler başarmak değil,oturduğu koltuğu korumak.sonuçta kendi jenerasyonundan arkadaşları önemli teknik direktörlük kariyerleri yaptılar,tudor için de galatasaray gibi saygın bir takımın başında olmak,boyunun ne kadar uzadığını göstermek için yeterli bir platform ama o kadar.kendisini başarıya götürecek radikal hamleler yapmak yerine,koltuğunu sağlama alacak tavizler veriyor.

    -ikincisi kompleksli bir adam.takımın başına gelir gelmez bruma'dan istediği reaksiyonu alamayınca 22 yaşında,özgüven sorunları olan bir oyuncaya kin tutması bunu kanıtlıyor.üstelik bruma'yı yola getirmek için panik hamleler yapması da kriz yönetiminde iyi olmadığı gösterir.

    -üçüncüsü taktik olarak esnek bir adam ama bunun altı ne kadar dolu emin değilim.beşiktaş maçında rakibi şaşırtmak için 3'lü savunma oynaması cesur bir hamle gibi gözükebilir ancak en büyük hücum silahı bruma'yı merkeze alıp kendi eliyle etkisizleştirmesi bu hamlenin arka planının çok dolu olmadığını gösteriyor,rakipten çok kendi takımını şaşırttı.

    sonuç olarak aralık ayını görebileceğini sanmıyorum,3-5 sene sonrada bir ortadoğu ya da orta asya milli takımlarından birinin başına geçer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın