resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1940
    transferlerde yetkisi filan yoktur. riekerink gibi özbek biraderler ne derse ona "tamam" demekle mükelleftir. kendisine söylenen de muhtemelen para edecek oyuncuları istemediğini söyleyerek onların gönderilmesini legalize etmesi ve parasını zamanında almasa da sesini çıkartmayan çöp oyuncuları idare ederek mümkün olduğuna oynatmasıdır. bu kadar basit. muhtemelen kankisi ahmet bulut ile birlikte 3-4 tane indiragandi transferi de yaptırtıp galatasaray'la en azından yarım sezon geçirebilmek adına bu işlere sessiz kalmaktadır.

    en nihayetinde kovulacak. kaçarı göçeri yok. çünkü riekerink kadar bile taktik üzerine ilgisi yok. tam bazı taraftarın çok sevdiği gibi "koş, top kap, atak yap, top kaptır, koş, yeniden kap" yani "bam bam bam" dışında hiçbir numarası yok. muhtemelen kendisi de biliyor başına gelecek sonu. ama yarım sezon dahi galatasaray'ı çalıştırmış olmak ve ayrılırken alacağı güzel bir tazminatın farkındadır.

    ekleme:

    aynı riekerink ve hamza gibi savunuluyor. "gazetelere inanmayın, nereden biliyorsunuz?". arkadaş bu iki dönemi de birlikte yaşamadık mı? biz başka bir evrende miydik?
App Store'dan indirin Google Play'den alın