NBA Final 5. Maçı
04:00 Oracle Arena
129 - 120
  • 12
    ben serinin en kaliteli maçının bu olacağını düşünüyorum. ileriki maçlar olursa onlar da dahil bence en kalite olarak yüksek maç bu olacak. rekabet konusunu bilemem zira iki takımda rakibi tökezlediğu zaman dev farklar yapabilen takımlar. gsw maç bitirme konusunda rakibi kadar iyi değil çünkü genelde 3. çeyreklerde maç kendi kendine bitiyor. normalde yaptıkları yettiği için ekstraya ihtiyaç duymuyorlar. illa birini seçmek gerekirse gswnin bu maç yüzüğü takma olasılığı bence daha yüksek.

    irving muazzam tuhaf ve zor sayılar bulabiliyor ama 4. maç çok istisnaydı. yine en az 20 sayı civarı ve tuhaf sayılar bekliyorum ama 4. maçtaki garip performansı görebileceğimizi zannetmiyorum. eğer ilk 3 maçtaki gibi gsw peremetreyi iyi savunabilir thompson'a iyi box out yaparlarsa clev'in dış alan tehditi ve otomatikman lebron tehditi azalacak. zira irvingin de kanallarını kesebilirsen top hep lebronda olacak ve geniş rotasyonlarla lebronu yorarken gsw dinç kalabilecek.

    clev tarafında tristian ve 2 şutör korver ile jr smithin durumları belirleyici olacakken bence gsw tarafında green'e bakmamız gerekiyor. green 10 sayı civarı ve 5 6 asist bulabilirse sistem yüksek miktarda işliyor demektir. birde thompson, curry, durant tuhaf bir ritimsizliğe girmezse maçı alırlar.

    3. maçta çok kötü ve 4. maçta rezalet bir hakem performansı gördük. bu maçra daha iyi olacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın