resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1926
    madem iftiraya uğramak istemiyor o halde takımda görmek istemediği futbolcuları açık açık söylemesi gereken hoca.

    bunu hamza denen korkak yapamadı, kovuldu. bunu riekerink de yapamadı hatta yetmedi cavanda'yı riekerink ısrarla istedi gibi bir iftiraya maruz kaldı ama bunu yalanlamadı bile ve kovuldu.

    disiplinli dediğiniz, adam dediğiniz tudor eminim takımda bazı topçuları görmek bile istemiyor. o halde çıkıp konuşacak ve gerisini taraftara bırakacak. tabi yüreği varsa. öyle sneijder iki senedir oynuyor da ne oluyor demekle iş bitmez. adamsan herkesin hemfikir olduğu selçuk'un bitikliği hakkında da konuşacaksın. aman bu selçuk çok güçlü beni yer, işimden eder dersen adam falan değil bildiğin kuklasın ve ömrün önceki saydığım hocalardan uzun olmayacak.

    hiç boşuna burada hayal kurmayın futbol romantikleri. sizin gibileri rijkaard'ın ikinci senesi de, hamza'nın ikinci sezonu da hep pollyannacılık yaptı ama sonuçta galatasaray zarar gördü. tudor ya çıkıp kadro temizliği yapacak ve yönetimi transfere mecbur bırakacak ya da öyle mal gibi oturup eylül'de ahmet bulut'un son gün kazıklarını paşa paşa kabul edecek ve kasım gibi kovulacak ve olan yine galatasaray'ın sezonlarına olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın