resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:45
Uyruk:Hırvatistan
  • 1923
    igor tudor'u istediği oyunculardan ve bir yıllık performansından hareketle değerlendirdiğim çok açık. tabi ki iyi ve kötü yanları var tudor'un ama vizyonunu çok düşük buluyorum.

    iyi yanları:

    1-takımı iyi antrene ediyor
    2-koşu mesafesini yukarı çekmeyi başardı ve yine başaracaktır.
    3-hırslı ve başarıya aç

    kötü yanları:

    1-yıldız oyuncuları yönetmekte başarılı değil
    2-takımın zaaflarını tesbit edip önlemini alamıyor. hava toplarından yediğimiz goller ortada iken bunun farkına varıp önlem almadı
    3-wesley sneijder'in son haftalarda artan performansına ve maçlardaki gayretine rağmen kendisine karşı iş çevirdiği paranoyasına kapıldı
    4-başakşehir (4-0) ve beşiktaş maçlarında resmen saçmaladı.

    bütün bunların yanında istediği futbolculara bakınca da vizyonel bir td olmadığı ortaya çıkıyor. ben tudor'un yerinde olsam şu an uefa kupasını almak için bir takım oluştururdum ve bu takımda;

    sabri, semih, selçuk, carole, josue, eren derdiyok'un yeri olmazdı. ayrıca havadan kuş uçurtmayacak, alfa karakterli bir stoper ile bir sağ bek, bir solbek, bir ön libero ve bir santrafor alırdım. bunların tamamı da birinci sınıf olurdu.

    peki igor tudor stoper olarak kimi istiyor, semih'ten, ahmet çalık'tan farkı olmayan chirichis'i.

    sneijder'i gönderip yerine belhanda'yı istiyor. bruma gitti, podolski gitti doğru dürüst bir forvet yok ortada. gomis'i istiyor ana olmaması halinde alternatifi yok.

    daha sağ bek ve sol bek için kıpırdama bile yok.

    bütün bunlara bakınca yetersiz bir hoca olduğu çok net gözüküyor. hedefi avrupada kupa olan bir hoca sneijder'i kaybetmek ister mi? yerine aynı şartlarda muadili bir oyuncu bulabilir misin. mümkün değil.

    josue'yi istiyor. josue'nin 10 numara pozisyonunda sıfır çektiğini defalarca gördük ama tudor hala anlamadı. josue belki 8 numara için yedek olur ama orada da selçuk inan'ı düşünüyor. üstelik yıllardır serip yatan selçuk'u. josue'den çok daha iyi olan deniz türüç'ü hiç düşünmüyor.

    mustafa denizli getirildiğinde de daha en başından başarılı olmasının mümkün olmadığını yazmıştım. kaybedilen haftalar hep bizi dibe çekti

    kısacası igor tudor'un hal ve gidişi zayıf. zaten perşembenin gelişi çarşamba'dan bellidir. geliş şekli yanlıştı gidişi de yanlış (zamanda) olacak gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın