resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10790
    epeydir galatasaray ve milli takımda işler kötüye gidiyor. haklı olarak da kötü gidişlerin faturaları birilerine kesiliyor veya daha yumuşak olarak yazılı ve görsel basından kimselerin eleştirilerine maruz kalıyor. ben şahsen gazetelerin spor sayfalarına bakmadığımdan ve sporla alakalı köşe yazılarını okumadığımdan sadece televizyon programlarındaki eleştirilere rastgelebiliyorum ve izleyebildiğim kanallarda (bein sports, ntvspor, trtspor, aspor, beyaz tv):

    haklı olarak dursun aydın özbek'in,
    haklı olarak yıldırım demirören'in,
    haklı olarak fatih terim'in,
    haklı olarak igor tudor ve öncesi gönderilmiş hocaların,
    haklı olarak arda turan'ın,
    haklı olarak burak yılmaz'ın,
    haklı olarak caner erkinin,
    haklı olarak semih kaya'nın,
    haklı olarak sabri sarıoğlu'nun,
    haklı olarak volkan babacanın,
    kısmen haklı olarak wesley sneijder'in,
    kısmen haklı olarak armindo bruma'nın

    haklı veya kısmen haklı olarak kötü gidiş sebebiyle daha bir çok ismin eleştirildiğini gördüm ve görüyorum ama selçuk inan'a laf edebileni görmedim, görmüyorum. fernando muslera bile eleştirildi ya haksızca ama bu adama dokunan olmadı. iki takım da oyun bakımından ve takım içi düzen bakımdan rezalet yerde ama her iki takımda da banko oynayan -hatta birinin kaptanı olan- herife tek laf edilmedi.

    oğlum sen nasıl akıllı bir adamsın ya nasıl bu kadar güçlü oldun? herkes vurulurken sen kendini nasıl kamufle ediyorsun? yıllardır yat oynama ama yerin banko olsun ve sana kötü laf edecek insan olmasın. vallaha bravo. senden acun'un ütopya'sına 10 numara yarışmacı olur. tayyip erdoğan ile yarışmadığın takdirde yarışmayı kazanan kişi de sen olursun. acun'un programlarını izlemeyi bıraktım ama eğer yeni bir sezon ütopya yapsa ve seni oraya koysa 7-24 kaçırmadan izlerim. stratejistliğinden, arkadan iş çevirme ustalığından, kulisçiliğinden ve herşeyden önemlisi hiçbir zaman zarar görmemeyi becerme kabiliyetinden öğrenecek çok şeyimiz olur kara. inşallah en yakın zamanda senden kurtuluruz kara, midem bulanıyor seni kadroda görünce.

    not: tivibu'm olmadığından ali ece ve uğur meleke'yi takip edemiyorum. selçuk bey zaman zaman onların eleştirilerine maruz kalıyordur diye tahmin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın