• 28061
    "arda turan'ın kadro dışı bırakılması zevahiri kurtaracak bir örnektir. arda gökten inmedi. arda'yı medya da dahil, hep beraber yarattık. federasyonuyla, milli takım yönetimiyle, teknik direktörüyle, milli takım futbol direktörüyle, tribündeki adamlarıyla, galatasaray taraftarlarıyla, milli takım taraftarlarıyla hep beraber yarattık. o nedenle arda'ya verdiğin cezanın hiç kimseye bir faydası olmaz.

    problemin kökenine inmezsek eğer, türk futbolunu bu hale getirenlerin devler olarak haddinden gelemezsek, yarın bir başka frankenstein canavarı yaratır doktorlar. frankenstein biliyorsunuz doktorun adı. biz hepimiz frankensteinlarız, o gördüğünüz (arda) bizim yarattığımız bir canavar.

    çözüm isteniyorsa, türkiye spor bakanı öne düşecek çünkü türkiye futbol federasyonu'ndaki bu atamalarda başrolü spor bakanlığı oynuyor. spor bakanlığına bağlı kongre üyeleri var. bunlar kitle halinde yıldırım demirören'e oy verdiler. sadece kulüpler değil. niye türkiye cumhuriyeti spor bakanlığını hedefe koydum, mektup yazdım? çünkü sorumluluk onda, yetki de onda. işte bu hale getirdin. milli takımın kaptanı olan bir adam, milli takımda konuk olan bulunan gazetecilere saldırıyor, bir de sadece bilal meşe değil, gazeteciler diyor. gazetecilik özgürlük ya, anayasa ihlali yapıyor arda."

    hıncal uluç
App Store'dan indirin Google Play'den alın