resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2451
    ben sinan gümüş olayında galatasaray'ın oyuna getirildiğini düşünüyorum.

    sinan'ın sözleşmesinin bitimine iki yıl var ve haliyle galatasaray bu sezon başında sinan ile sözleşme uzatmak isteyecektir. çünkü genç bir futbolcunun sözleşme uzatma işini son bir yıla bırakamazsın. bırakırsan bruma gibi olur.

    işte galatasaray'ın bu talebine karşı bir manevra yapıyor sinan'ın menejeri. sinan düşük ücret alıyor ve de 2016/17 sezonunda çok şans bulamadı. bu nedenlerle yenileme için masaya oturduğumuzda yıllık ücretini çok artıramaz. işte bu noktada pazarlık gücünü artırabilmek için benfica'yı koz olarak kullanacaklar.

    böyle bir durumda yapılması gereken şey çok açık. benfica'nın bonservis konusunda yazılı teklifini istemek. yapılan yazılı teklif ister istemez düşük olacaktır. işte o zaman sinan ile yapılacak pazarlıkta galatasaray'ın eli güçlenecektir.

    yanlış anlaşılmasın sinan'a düşük ücret verilsin demiyorum ama sinan sezon boyunca tabiri caiz ise yattı. son üç-dört hafta iyi oynadı diye milyon euroları haketmiş olamaz. yıllık ücreti makul bir şekilde belirlenir, sezonlar içinde ilk onbirde forma giyeceği maç sayısına göre bonus eklenir.

    sinan'ın yıllık ücretinde ölçü benim kanaatimce yasin öztekin'in şu andaki ücretidir. ancak örneğin sezon içinde 25 maçta ilk onbir yapması halinde 250 bin euro bonus alır diye eklenir. bu durum genç oyuncuyu aynı zamanda teşvik eder. öbür türlü garanti ücret futbolcunun harcanmasına bile neden olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın