resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 12227
    kendisine yazık eden topçu.

    ben arda'yı çok severdim. yalan yok. galatasaray'dan gittiğinde bile hiç bizi sattı vb. düşüncelerim olmadı. her zaman kk66'ydı çünkü adam kafamda. kaptanlıkmış, 10 numaraymış vs. hiçbiri gözümde mlada boleslav maçındaki heyecanlı çocuğu değiştiremezdi. gitti. atletico madrid'de önce biraz zorlandı, sonra orayı da yeteneğiyle mest etti. hala iddia ediyorum ki galatasaray'ın yetiştirdiği gelmiş geçmiş en büyük yetenektir. orada futbola kafayı gömmeseydi ilk senelerinde zaten bugün barcelona'da oynaması imkansızdı. ne zaman ki arda kafayı kaldırıp ben oldum dedi. o zaman hem konuşması, hem sahadaki hareketleri, hem de sahadışı hareketleri değişti.

    atleti'deki son senesinde başlayan acayiplik, şimdi top noktaya ulaştı. yazık günah. onca antrenörünün sana verdiği emeğe, sana güvenen hagi'ye, gerets'e ve hatta ersun yanal'a, sana güvenip milli takım kaptanlığı veren fatih terim'e, hepsinden önce kendine. geçenlerde burada bir video paylaşıldı. tüm barçalı topçular seni anlatan emoji olarak "kafanı telefonundan kaldırmadığın için" telefonu seçmişler. ya bunun için mi saatlerini, aylarını, yıllarını emek edip oralara geldin be arda? gol attın, asist yaptın, küfür yedin, tekme yedin? ya sen konya maçında sakatlanınca ağlıyordum lan ben. oradan bu hale nasıl geldin?

    başta kendisi, ardından adnan polat ve gerizekalı yönetimi, ardından menejeriyle beraber iğrenç bir yola saplandın ve geri dönmeyi zerre düşünmüyorsun. barcelona'da oynuyorsun; egon, paran, kadınlar vs. elbet etrafında olacak ama bence durup ne ara kendinden arda turan diye bahsetmeye başladın bir düşün. çok geç kaldın gerçi ama olsun. futbol sonrası hayatın da var.

    şimdi bu yaptığı hareketin sonucu olarak milli takımdan kesinlikle kovulmalı. orada 2000 doğumlu çocuklar var. bak 2000 doğumlu diyorum. onları zaten zehirlediniz. bir de üstüne bu yapılanın cezasız kalmayacağını en azından öğrensinler. kolundan kaptanlığı, sırtından 10 numarayı sökmeleri gerekiyor. he verenler de ayrı konu da geçelim.

    son olarak lafım türk spor basınına;

    yıllardır besledğiniz, büyüttüğünüz, üzerinden nemalandığınız bu bataklık sizi de içine çekmez sanıyordunuz. yanıldınız. daha çok dayak yer, daha çok etik ve ahlak dersi vermeye çalışırsınız. ama geçmiş olsun. hastanelik olanlarınız da çıkacak aranızda merak etmeyin. bu ülke sporunun ağzına siz sıçtınız. şimdi de sizin ağzınıza sıçacaklar.

    üzgünüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın