resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1885
    bu oyuncu çetesinin ilk kurbanı roberto mancini'ydi. iç sahada gelene geçene 6 gol atıyorduk, dış sahada aynı takım 1 golü zor buluyordu, mancini dış sahada rakibi rencide etmeyelim diye attırmıyordu sanki, tüm suçlu o oldu.

    prandelli geldi, yazın günde çift antrenman yaptırdı hem de birçok futbolcunun ilk defa gördüğü çalışma teknikleriyle. ayrıca, maçlar öncesinde video analizi yaptırmayı çalıştı, detaylı analizler çıkartıyordu okusunlar diye ama sen kimsin ki böyle bir şey yaptırıyorsun, bunların hepsi yıldız hepsi kral.

    hamzaoğlu geldi, iyi niyetli ağabey yaklaşımıyla başladı, oyuncuları tuttu, başarı geldikçe emre çolak bile kafa tutmaya başladı, antrenman tempoları düştü, sadece topla çalışıldı, yeni sezonda üç kupanın verdiği özgüven ile burak'ı filan yedek bırakmayı çalıştı, sonunda oklar yine ona döndü.

    büyük mustafa geldi, 1-2 senelik periyotlarla futbolcuların suyuna en iyi giden adam, budama gerek dedi, sonu ne oldu?

    riekerink geldi, futbolcular kalmasını istediği için hamzaoğlu gibi futbolculara esir oldu, sonu malum.

    en son yemeyi çalıştıkları ise, direk yükleme ile başlaması ve çift antrenman düzenine geçmesiyle tudor oldu. sezon içi maçlarda benim de hamleleri ve oyuncu tercihleriyle çok tepki verdiğim zamanlar oldu. ama yine de bir lucescu fanı olmama rağmen gelecek sezon tudor ile devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum.

    çünkü, lucescu da en fazla en iyi yaptığı işi yapıp, bu takımı idare ederek başarılı olabilir, belki daha az masraflı ve daha kolay bir yol ama, eğer tudor kalırsa ve hedeflerini başarabilirse, fatih terim'in 2011-2012 sezonundan sonra ilk defa bir teknik direktör takımı izleyebiliriz.

    tudor daha çok genç ve bu işin üstesinden gelmesi tabii ki de zor ama ben güveniyorum, çünkü kendisi öncelikle zeki (bence en önemli özelliği) ve çok çalışkan bir insan. futbol bilgisi, hırsı, hedefleri yüksek bir insan.

    umarım en azından bir sene kalır ve tüm istediklerini başarır güzel hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın