resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5310
    bu sezon takıma en çok destek sağlayan oyuncudur. yalnız bu adamı takımda tutamazsın. belli ki sözleşme de yenilemek istemedi, menajeri koparmayı kafaya koydu. sezon boyunca transfer kapısını açık bıraktı. muhteşem bir yetenek olsa da, takımın yükünü çekse de bruma'nın şahsen şımarık bir karakteri olduğunu düşünüyorum. bu portekizli futbolcularda mental açıdan yetersizlikleri sürekli görüyoruz. beşiktaş birkaç sezon önce takımı gayet kaliteli portekizlilerle doldurdu ama beklediğini alamadı. bruma'nın da ne yazık ki aynı karakterde olduğunu düşünüyorum. bir yandan gençliğinin de etkisiyle bu sorun daha yoğundur. evet tudor da bu sorunun üzerine gitti, kadro dışı bıraktı, oyundan aldı. bruma da o dönemde muhtemelen tamamen kafasına koydu ayrılmayı. ama tudor ile sorun yaşamasa bile ben takımda kalacağını düşünmüyorum. gayet objektif olarak baktığımda yetenekli ama şımarık bir kişiliğe sahip futbolcu olduğunu düşünüyorum.

    satışına dair konuşulan rakamlara değinmiyorum, bilgili arkadaşlar değinmiş. kar/zarar, maddeler, sözleşmeler pek girmek istemediğim konular, çünkü pek anlamam. ben sadece psikolojik açıdan durumu ele aldım.

    edit: kendisi gidesiye kadar fred çakmaktaş'ın dino'yu evin dışına attığı gibi atmamız, göndermemiz gereken çok oyuncumuz var. bu da başka bir tarafı konunun. ama talibi olan gidiyor işte böyle.
    (bkz: flintstones)
App Store'dan indirin Google Play'den alın