resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1647
    kendi kariyerini kendi elleriyle bitiren bir futbolcu daha; efendim kendisini ankaragücü'nden transfer ettikten sonra doping yaptığı gerekçesiyle 1 yıl men edildi. bu arada bizim yönetim kendisine düşük bir kontrat önerdi ve kabul ettirdi. ne olduysa bundan sonra oldu. takımda gösterdiği üstün performansı bir de 2002 dünya kupasında gösterince, avrupa devlerinin iştahını kabarttı. 2002-2003 sezonunun 2. yarısında sözleşme yenilemeye yanaşmadı ve avrupa takımlarıyla pazarlık etmeye başladı. etik olmayan bu davranışı sonrası kadro dışı kalmasa da, 18 kişilik takım kadrosuna alınmamaya başladı. bu arada futboldan uzaklaştı. en son monaco ile görüştü ama anlaşamayınca yuvasına geri geldi. bizimle süresiz kontrat uzattı. 2009 yılına kadar oynamaya devam etti. sol açık olarak efsaneleştiği takımda sol bek oynadı, rotasyona kadar düştü.

    karşılıklı yapılan etik dışı hareketler sonrası, türk futbolu önemli bir değerini kaybetti. yönetim kendi mağduriyetinden faydalanmasaydı, ya da kendisi geçmişi bir kenara bırakıp büyüklüğünü gösterseydi, kendisini şu anda bambaşka bir şekilde anıyor olucaktık.

    ads macerasının başarılı geçmesini dilediğim eski futbolcumuzdur. milan maçında iyi takip edip kel kafasıyla attığı aşırtma golü, dünya kupasında brezilya'ya attığı golü unutursak kalbimiz kurusun. hayat gönlüne göre versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın