resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2406
    3 haziran 2017 galatasaray konyaspor maçında yazdı yine golünü aslan parçası.

    hep dedim şu adama 3 maç sabredin diye.

    edit: ikinci golünü de attı aslan parçası , bu golü yabancı bir forvet atmış olsaydı bütün sözlük keşke gelse diye 10'larca sayfa entry girerdi. net konuşuyorum bu çocuktaki potansiyel inanılmaz. bunu kaçırmak için görmemek gerekir. alın işleyin.

    yalnız attığı golün kalitesi bana aynı adrian ilie'yi hatırllattı. o da aynı bu tarz goller atardı.

    edit 2: bugün başlığına yazılanları okuyorum. öyle şeyler yazılmış ki kendisi hakkında inanılmaz. 2 gol atıp maçı kazandırdığı bir akşam bunları görmek çok üzücü. birincisi sözlüğün kalitesinin ne kadar yerlere düştüğünü göstermesi açısından, ikincisi de kendisine atılan iftiralardan.

    kendisine her sene sezon sonu performansı yükselen oyuncu denilerek iftira atılmış mesela. bakın bu adam ilk sene doğru düzgün oynamadı. geçen sene kupa maçlarına damga vurdu ama ne yazık ki şubatta sakatlandı ve mayısa kadar oynamadı. son ay da doğru düzgün forma giymedi bile.

    yani kendisinin sezon sonları bilerek performansını yükselttiği ve çakallık yaptığı iması net bir yalandır, iftiradır. gencecik ve hiç bir terbiyesizliği olmayan bir galatasaray futbolcusuna iftira atacak kadar alçalmak da ancak ve ancak bir kuyruk acısının sonucudur. hiç bir şey bilmiyorsunuz açın internetten bakın.

    https://www.transfermarkt.com.tr/...4/plus/0?saison=2015
App Store'dan indirin Google Play'den alın