• 28042
    --- alıntı ---
    bruma'nın transferine karşı çıkmıştım. zaten geldiği yıl da sakatlanmıştı. alış bedeli 13 m €, satış bedeli 14,5 m €. başabaş sayılır. bir yıl sözleşmesi var satılmazsa bir dahaki yıl bedava gidecek. satılması taraftarıyım.

    bülent tulun-transfer dosyası-aspor
    --- alıntı ---

    bu konuşmanın satır aralarını okuduğum zaman galatasaray'ın neden bruma'dan gereği gibi yararlanamadığını anlıyorum. bruma'nın takımda ilk yıllar neden yeterince şans bulamadığı, neden kiraya verildiği ve neden takımda benimsenip desteklenmediği anlaşılıyor. çünkü bruma'yı fatih terim ve scout ekibi aldırmış, bruma'nın geldiği yılda fatih terim ayrılınca bruma tamamen bülent tulun'un insiyatifine kalmıştı.

    be bülent bey, sen her şeyi bilen biri misin? sen ilah falan mısın? sen hiç yanılmaz mısın? aklınca bruma'yı beğenmiyorsun. sana rağmen transfer edildiği için de çocuğun önüne taş koyuyorsun. peki zarar eden kim. galatasaray değil mi? peki sen nasıl galatasaraylısın ki buna razı oluyorsun.

    siz galatasarayın asalaklarısınız. galatasaray'a bir faydanız dokunuyor bin zararınız. hakkınızda çok şeyler duydum ama hep aceba diyordum. şimdi anlıyorum ki sizden her türlü kötülük zuhur edebilir.

    o pis ellerinizi ve dilinizi galatasaray'ın üzerinden çekin. siz artık fosilleşmiş beyinlerinizle tv'den maç izleyebilirsiniz. bunun dışında bir şeye karışmayın. anlamıyorsunuz kardeşim geçti sizin devriniz bitti gidip anılarınızı anlatın birilerine.

    sizin bizzat galatasaray'a transfer ettirdiğiniz bazı oyuncular var. nerede onlar şimdi?

    adnan polat'a yazdığınız ve göndermediğiniz o mektup olayından sonra hiç vizdanın sızlamadı mı? bu mektup içeriği doğru ya da yanlış galatasaray'a zarar verir diye hiç düşünmediniz mi? o mektuba rağmen sizi galatasaray'da göreve getirenlerin vicdanı hiç sızlamadı mı? kendi şahsi menfaatiniz için galatasaray'ı satmaktan utanmadınız mı?

    bütün bunlara bir tek cevabınız olmadığını biliyorum ve diyorum ki; tıpkı hıncal uluç gibi, ahmet çakır, gökmen özdenak, levent tüzemen gibi bülent tulun'un da beyin ölümü gerçekleşmiştir. ey yöneticiler sakın bu takıntılı adamlara fikir danışmayın. güncel futbolla ilgili görüşlerine rağbet etmeyin. özellikle bülent tulun'un menejerlerle kurduğu ittifaklarla galatasaray'a oyuncu transferine mani olun.

    çıkıp tarihi anlatsınlar bunlar gerisini hiç kurcalamasınlar. yeter artık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın