resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 384
    maliyetli diyenleri anlayabiliyorum ancak bazı arkadaşlar bildiğiniz yetersiz, kazma falan diyorlar onlara çok gülüyorum.
    son forvetleri burak yılmaz, umut bulut, pandev, sinan gümüş, eren derdiyok, poldi olan bir takım taraftarlarının gomis gibi bugün baş altı tüm takımlarda ilk onbir oynayacak seviyedeki futbolcuya yetersiz demesini anlamıyorum. alın size aboubakar örneği. 4 milyon avro alıyor adam ama beşiktaş'ı hep en kritik dönemlerde sırtladı. gomis aboubakar'dan kötü bir futbolcu olmamakla beraber bana göre iki gömlek de üstün bir forvet.

    son yıllarda sırf taraftarın burun kıvırması, şımarıklığı yüzünden kaç tane canavar gibi forveti kaçırdık elimizden. bitik huntelaar oldu mu veya pandev oldu mu herkes gelsin diye yanıo tutuşur ama canavar gibi aslan gibi forvetler oldu mu taraftarımız hep istemezük diyor. yani rakip takım taraftarı olsan bu kadar zarar veremezsin.

    gomis'e 3,5 vermeyecekler de ne olacak? gidecekler dandirik bir forvete 2 ila 2,5 milyon avro arasında bir para verip alacaklar. eh bir de 4-5 milyon bonservisi gözden çıkaracaksın gelecek aynı hesaba. ve sportif başarı da elde edemeyeceksin kalacaksın dımdızlak.

    bizim taraftar hala öğrenemedi ama ben tekrar edeyim forvet alırken maliyetli olmasından kaçınmayacaksın, paraya kıyacaksın.

    zira futbolda en önemli mevki tartışmasız forvettir.

    biraz tantananızı eksik yapın da dünya gözüyle adamakıllı bir forvet izleyelim parçalı altında. sizlere adem büyük müstehaktır müstehak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın