resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 1011
    atınç nukan, ersan gülüm ve demba ba transferlerinde hiçbir şaibe olmadığını söylüyor fikret orman. sen onu benim külahıma anlat.

    bir kişi yalan söylemeye alıştı mı artık onun hiçbir söylediğine inanmayacaksın. ne tesadüf, üç oyuncudan 24 m € para alacaksın ama bir yıl dolmadan üçü de bir şekilde sana geri dönecek.

    aynı şey sow ve emenike teansferlerinde fener için de geçerli. şimdi biz dillendirince konuyu, sow'un kulübü 17 m € bonservis istiyormuş haberleri yaptırıyor aziz efendi. yemeyiz artık.

    bir de şu var; fener'den sezon başında parera gitti, diego ribas gitti. ikisinin de birer yıl daha sözleşmeleri vardı ve yıllık 3-3,5 m €'lar alıyorlardı. her ikisinin de sözleşmesi feshedildi ama bir kuruş ödenmedi. adamlar fuk'a da gitmedi! bir de atıf işi var. sivas bizden 5 m € isterken ne hikmetse fener'e bedava geldi.

    ne tesadüf arkadaş adamlara gelenler melek gibi çıkıyor. böyyük böyyük paraları fener'e bağışlayıp gidiyorlar, biz bir olcan'ı gönderiyoruz 2 m €'ya patlıyor.

    bu çok net haksız rekabet arkadaş. ya bunlara engel olunmalı ya da herkese her şeyi serbest bırakmalı. başka türlü adalet sağlanamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın