resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 1156
    kayserispor maçı'nda attığımız golde eren'e faul uyduran hakemden sonra bugün de başka bir hakem katliamıyla son dakikada bruma'ya yaptığı asisti yediler. (bkz: 29 mayıs 2017 alanyaspor galatasaray maçı)

    arkadaş ben anlamıyorum bu işi ya. bizim defans oyuncularımız fiziksel olarak güçsüz oldukları için rakip hücum oyuncuları tarafından eziliyorlar, semih'i de linnes'i de vuran deviriyor, faul maul çalınmıyor. biz de "ulan defans oyuncusu dediğin böyle devrilir mi" diye bizimkilere kızıyoruz. ama bizim hücum oyuncularımız rakip defansları şarjla devirdiği zaman hakemler anında faule hükmediyor. inanılır gibi değil gerçekten.

    sert oynasan olmuyor "faul yaptın" diyorlar, yumuşak oynasan eziliyorsun "faul yok pozisyon nizami" diyorlar. hatta rakip takımın forveti sabit duran carole'ün üzerine sırt üstü devrilerek penaltı bile alabiliyor. keşke bu işin sırrı neyse bize de söyleseler de ona göre oyuncu alsak artık.

    her neyse, eren'in bu sezonki lig maçları performansı için 10 gol 1 asist yazıyor ya, işte o doğru değil. ben bugün yaptığı tertemiz asisti de bu istatistiğe ekleyeceğim.

    süper lig 30 maç 10 gol 2 asist*
    türkiye kupası 6 maç 2 gol 1 asist
App Store'dan indirin Google Play'den alın