resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 1168
    defansif oynatıyor diyenlere böyle fırıncı küreğiyle dalasım geliyor. * bak güzel kardeşim, sene 2002 sen o zamanlar kısa donlarla çamurdan oyuncaklar da yapıyor olabilirdin ya da büyüklerin elinden tutup okula da yazdırıyor olabilirdi. yani demem o ki o seneler yetişememiş her maçını seyredememiş olabilirsin. o zaman ya seyredenlere sor ya da aç biraz internetten araştır.

    --- alıntı ---

    bak güzel kardeşim. lucesculu galatasaray şampiyon olduğumuz o sene tam 75 gol atmış. anladın mı? 75. yazıyla yetmişbeş. maç başına 2,2 yani. ondan sonra onu kovdun ya, kötü futbol oynatıyo diye. hani kurtarıcı terim gelip onlarca transfer yaptı ya bu boktan kadronun üstüne. heh işte ondan hemen sonraki sene 61 gol atıp ikinci olmuşsun. bir sonraki sene de 56 gol atıp +9 averajla denizlinin arkasında 6. olmuşsun. işte o kadar boktan hoca bu lucescu.

    --- alıntı ---

    bir de geldiği ilk sene yani azizin feneri şikeyle şampiyon yaptığı sene, hani çubuklu tosun ve okan burukun bizi sattığı sene, forvette jardel ve orta sahada 35 yaşında hagi vardı ilk 11'de. emre ve okan takımı satıyordu. ikiside sene sonu gidecekleri için maçlara pek asılmazlardı özellikle sonlara doğru. o yüzden terim zamanındaki hücum presler, 90 dakika alan daraltmalar olmuyordu. olamazdı çünkü adamın elindeki malzeme buydu.

    bu adam ahmet çakara bile tv'de özür diletmiş, attığı iftiraları yalatmış bir adam. bizden gidip beşiktaşa hayatının topunu oynattı. bu adamın geleceğini bilsem burdan ukraynaya uçar kendim valizlerini taşırım o derece. * velhasılı kelam, floryaya abdürrahim, kulübeye de lucescu gelsin seneye beşiktaşla feneri üstüste koyup nasıl koyduğumuzu seyredersiniz. ama nerde bizde o vizyon, nerde o eski lucescu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın