• 170
    taraftarlarının ve sempatizanlarının sözlüğü bastığı kulüp. aklım almıyor çeşitli vesileler altında burada sürü ile güzelleme.

    yok biri çıkmış "göztepemiz" diyor, süper lige geliyor"uz" diyor, biri çıkmış semtinin takımını tut avamlığı ile adı sanı belli olmayan kimsenin umrunda da olmayan bir mecranın sözde editörünün yumurtladığı aforizmaları sıralıyor.

    isteyen istediği takımı tutar, sempati duyar ama kendi isteği ile üye olduğu adı "galatasaray sözlük" olan bir platformda bunu yapması tam bir eziklik ve kişilik problemi göstergesidir. tüm samimiyetimle, onun da yazdıklarını saçma sapan bulmama rağmen, bunlar dururken tebrikler adams'a takılmak gereksiz. adam övmüş, öpmüş koklamış tamam ama bu sanırım sözlük kuralları içinde olan kısmı. iyiye iyi, güzele güzel denilecek tabi ki de, usluplar tartışılır.

    fakat bu göztepe'li arkadaşların yaptığı kurallara aykırıdır.

    galatasaraylı olmama hali
    c) herhangi bir yolla galatasaraylı olmadığı tespit edilen ya da galatasaraylı olmadığını ikrar eden kişilerin hesapları kapatılır.

    tekrar belirtelim, ben fikir özgürlüğü konusunda herkesin olması gerektiği gibi çok hassas ve kılı kırk yarmaya gayret eden birisiyim. eleştirmeden önce fikirdir, katılmıyorsan yok et mantığına kapılmam, bana bir ofsayt butonu verilmiş, basar geçerim. fakat burada elma ile armutu ayıralım. sen kuralları belli bir platforma kendi rızan ile katılıp burada başka takıma sempatini gönül bağını yazıyorsan, kusura bakma senin yerin bence burası değil.yine ve yine fikir özgürlüğünü, ifade özgürlüğünü gurbetçilerin hanzo olanları gibi (diğerlerini tenzih ederim) kuralları çiğnemek ile karıştırmayın.

    ekleme: bir açıklama yapmam gerekti, benim bu giride eleştirdiğim kişiler süper lige çıksa iyi olur, kaynımın eltisi de göztepeliydi o yüzden gelsinler falan yazanlar değil. göztepemiz, şuyumuz, buyumuz yazanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın