resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8880
    arkadaşlar hamzaoğlu'nu günahım kadar sevmem ama açık verileri de çarpıtmamak lazım. dışarıdan biri siteye girip bu adamın başlığını okusa doğru dürüst objektif bir bilgi göremeyecek. bu adamın yerli oyuncu fetişi olduğu doğru, pamuk şekerden orta saha kurduğu doğru, kadro planlamasından anlamadığı doğru, drama queen olduğu doğru ama sezar'ın hakkı sezar'a demişler.

    hamzaoğlu bursaspor'dan 18. haftanın sonunda kovuldu. ayrıldığında takım 7. sıradaydı. bursaspor, 2016 yazında sattığı ve hamzaoğlu'nun bedavaya aldığı oyuncular sayesinde 7 milyon euro kar etti, başkan hamzaoğlu'na övgüler yağdırdı. sonra hamzaoğlu'na sinirlendi ve onu kovdu, ondan sonra takım ard arda kötü sonuçlar aldı, taraftarlar futbolculara saldırdı. bu olaydan sonra bursaspor resmen bir averaj takımına dönüştü, beraberlik bile alamaz oldu.

    şimdi bursaspor küme düşerse bunun suçlusu hamzaoğlu değil. transfer döneminde 7 milyon euro kar yapıp küme düşüyorsan bu yönetimin dangalaklığıdır, takım 7. sıradayken kovulan hocanın değil. bir de sen kendi futbolcularının dövülmesine müsaade ediyorsun. böyle bir kepazeliğin döndüğü takım her türlü rezilliği hak ediyor zaten.

    hamzaoğlu osmanlspor'u 25. haftanın sonunda 12. sırada aldı. şu anda 13. sırada. başarılı değil, başarısız da değil. osmanlıspor temmuz ayından beri maça çıktığı için mart ayından beri ciddi bir düşüş yaşıyor. reşit akçay da bu yüzden istifa etmişti. hamzaoğlu grafiği düşüşte olan bir takımı aldı ve bu düşüşü engelleyemedi. bundan dolayı eleştiriyi hak eder mi? elbette eder ama yerden yere vurulmayı, "elinin değdiği yeri kurutuyor" denmesini kesinlikle hak etmiyor.

    bana göre hamzaoğlu türkiye ligi standartlarına göre orta kalitede bir hocadır. iyi de değil, kötü de değil. şimdi bu adama kötü hoca dersek bülent uygun'a ne diyeceğiz? ismail kartal'a ne diyeceğiz? rizespor'a üç senede bir arpa boyu yol aldıramayan hikmet karaman'a ne diyeceğiz? üçüncü sırada aldığı galatasaray'ı orta sıra takımı yapan mustafa denizli'ye ne diyeceğiz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın