resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 5927
    hakkında yapılan sıradan goy goyun aksine bu takımda ilk oynamaya başladığı zamanlardan itibaren aynı kalitede olan stoper(!)

    bahsettiğim şey "yanında ujfalusi gibi biri varken" düşüncesi. ara ara açıp 2012-13'den maçlarımızın özetlerine bakıyorum. bu adam şuanda yaptığı tüm hataların ve fiyaskoların aynısını o maçlarda da yapmış. bazıları golle sonuçlanmış bazıları ise savuşturulmuş ama değişmeyen tek bir şey semih'in yıllardır aynı olduğu gerçeği.

    o zamanlarda kimse bu adamın hatalarını bu kadar büyütmüyordu ama şuanki halinden zerre farklı değilmiş o zamanda. takım iyi olduğu için yediğimizden fazlasını da genelde rahatça attığımız için bu adamın gerçek kalitesi gözükmemiş.

    yoksa cl'de çeyrek final gören takımın as stoperi olması başka türlü açıklanamaz zaten. takım çok iyi olduğu için böyle vasatın da altı adamlar sırıtmamış sadece. zaten o yıllarıdaki başarının hürmetine şimdiki sahip olduğu kontrata ulaşabilmiştir ve muhtemelen de futbol hayatında bir daha öyle kontratlar göremeyecektir.

    tez zamanda kendisinden kurtulmamız dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın