• 119
    sürekli oynattığınız oyuncularınızı, sezon sonu yüksek paralara satabildiğiniz oyun. ligin önemi yok pek, kontrat süresi ve kadro statüsü önemli biraz.

    7 milyon euro'ya viitorul'dan galatasaray'a aldığım regen'i, 5 sene oynattıktan sonra psg'nin 107 milyon euro'luk teklifiyle satabilirdim ama satmadım. çünkü o paraya tekrar altyapı kurup tekrar öyle bir adam çıkarmak için 3 sene beklemem lazımdı. bursa'dan 13 milyon euro'ya aldığım mehmet isimli regen'i, 70 milyon nakit paraya bayern'e sattım ama çünkü ibnelik yapıp duruyordu sürekli.

    diyeceğim o ki, bu oyunda adamlarınızın kontratını uzun süreli tutup key player yaparsanız, bedava aldığınız adamı 100 milyon euro'ya da satabilirsiniz. bedava aldığım pjaca'yı, ertesi sezon 40 küsür milyon euro'ya satabildim çünkü bu adamın kontratı 4 yıllıktı ve satılık değildi. ama isco'yu 30 yaşında beleş kaptıktan sonra 6 milyon euroya zor satabildim çünkü kontratını 2 senelik yapmıştım ve rotasyonda geçirdi koca sezonu, bir bok yapmadı.

    kısacası, bir sezonda galatasaray'ın başında 300 milyon euro'ya yakın adam satmışım ben. siz dr satabilirsiniz. oyuncuyu satılığa çıkarmayın yeter. kulüpler kendi gelsin.

    https://i.hizliresim.com/ZZ8y4k.png

    ayrıca, oyundaki bütük 20 yaş ve altı futbolcularla alakalı raporlarım var. baya uzun sürdü ancak alayını biliyorum. arada aramalara girip yeni çıkmış, raporu olmayan futbolcuları da bulduruyorum scout'larıma. inanılmaz bir altyapı kurdum galatasaray'a, bu paralar da onun ekmeği tabii. bir transfer döneminde 40-50 milyon euro harcayıp takıma 25-30 tane regen alıp kiralıyorum 2-3 sene. gelişen ve 4.5-5 yıldız olanları a takıma yavaştan monte ediyorum, istenen seviyeye gelemeyenleri de yine kâr ederek çok rahat satabiliyorum. mesela bakın, alttaki caps, zamanında gelişir diye aldığım ancak istenen seviyeye gelmeyen, yine de orta sıra ve bir tık üstü takımlar için muazzam kalitedeki oyunculardan 1.5 sezonda elde ettiğim gelirin capsidir. euro cinsinden tabii, fuck the tl.

    https://i.hizliresim.com/EgXjnn.png

    111 milyon euro demek, transfer piyasasının a.k. demek. şunu 7-8 sene yapınca, elinizdeki adamların yaş ortalaması 22-23 olunca, bir de üstüne bu adamlara 4-5 yıllık kontratları gençken dayayıp az paralara oynatınca, hem bütçe yapıyorsunuz hem denge dengeoğlu gibi oluyorsunuz.

    https://i.hizliresim.com/r3AGLN.png

    parada yüzüyorum lan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın