• 4
    25 mayıs 2017 galatasaray anadolu efes basketbol maçı'ndan sonra ergin ataman'ın maç sonu röportajı sayesinde iyice gaza geldiğim maç. serinin kaybettiğimiz ilk maçına oldukça üzülmüştüm, rahatlıkla kazanabileceğimiz bir maçtı.

    ilk maçın son çeyreğindeki mccollum bencilliği vs. ikinci maçın son çeyreğindeki mccollum savunması, ergin ataman'ın ilk maçta ben kenarda olsaydım kaybetmezdik lafının ispatıdır. ikinci maçta ise konsantrasyonu ve savunmamızı belli bir seviyede tutabilirsek rahatlıkla galip gelebileceğimizi de tekrar görmüş olduk, oyuncular da bunu hissettiler.

    bu maçta yapmamız gereken yine savunma konsantrasyonunu bir an bile bırakmamak. yeter ki ölü efes pilsen'i diriltecek basit hataları üst üste yapmayalım. jayson granger'ın falan bize karşı bir selçuk şahin, bir kemalettin şentürk performansı göstermesine izin vermeyelim. çok atletik bir takımlar, küçücük bir umut ışığı gördüklerinde yapabilecekleri fazla.

    dilerim taraftarımızın yoğun desteği ile pazar günü bu saatlerde, beşiktaş maçı hakkında konuşuyor oluruz. elde avuçta kalan son kale erkek basketbol, gidebileceğimiz yere kadar gidelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın