resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9550
    abilik konusundaki yetenekleri, gruplaşma hareketleri, medyaya sızdırılan dedikoduların kaynağı ünal aysal tarafından keşfedilince direk kadro dışı kalmış, satış listesine konulmuş, a takımla yemek yemesine bile izin verilmemişti. o haldeyken bile inat edip gitmemişti takımdan. sonra abdürrahim ve hamza abileri gelince geri döndü tabi. eksik olsun bunun abiliği. şaka mı yapıyorsunuz?

    ha "sözleşme uzamazsa bırakırım" sömürüsü başladığına göre sözleşmesi uzayacak. bu ara menajeri medyayı güzel yemliyor, yine her zamanki gibi iyi çalışıyorlar. geçen osmanlı maçı sonrası güntekin onay "sabri'nin hakkı yeniliyor. şu oyunu avrupa'daki herhangi bir yabancı sağ bekten izlesek kim bu diye hemen izlemeye alırız" gibi bir şey söyledi mesela. hani rıdvan, sinan engin falan deyince anlıyorsun. adamların kafası yerel kafa. avrupa futbolundan bihaber, evlat seviciler. ama güntekin'in avrupa futboluna hakimiyetini falan bilince insan bu övgüsünün altında bir pislik arıyor normal olarak. beşiktaş'a transfer olsa sinirden kendini tren yoluna kelepçeler eminim ki. o zaman güntekin neden sabri'yi, selçuk'u bu kadar çok savunur?

    tahminimce yönetim zaten sözleşmesini uzatacak da tepkileri minimuma indirmek için ortamın biraz sakinleşmesini bekliyor. ben her sözleşme sonunda bu sefer kurtuluyor muyuz diye umutlanmaktan vazgeçtim artık. ölene kadar bizimle. maalesef kabullendim bunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın