resim
Ozan Tufan
Takım:Trabzonspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 822
    haber doğruysa, yaptığının suç olduğunu haksız olduğunu belirtmekle birlikte, bunu yapanları yaptıranları uzun uzun konuşabiliriz.

    ancak, ben inanmıyorumki ozan tufan, alması gereken cezayı alacaktır, yanılırım inşallah ama almayacak, ozan tufan olduğu için almayacak, takım ile ilgisi yok, cenk tosun da olabilir selçuk inan da. neden almayacak hepimiz biliyoruz.

    bu ülkede yat vergisini kaldırdılar, zenginler çok güzel yatlara binebilsinler diye yat ve kotralardan ötv kaldırıldı. kaldırılmasaydı ne olurdu? cevabı bu başlık altında yazılmış zaten.

    asıl gelmek istediğim konu, ozan tufan ya da onun arabası değil. asıl değinmek istediğim konu, ufak esnaf vergi kaçırmaya çalışsa - yaşanıyor herkesin çevresinde vardır, kaçıracağı maksimum vergi de 5.000 lira değildir- bu yüzden hapis yatanlar, deliler gibi tazminat ödeyenler var - bu da olmak zorunda- ama daha fazla kaçıranlara ses yok, ceza yok, yok denecek kadar az.

    bir başka büyük problemim de, aldığın arabanın fiyatında ödediğin vergi, iki tane araba alırsın o vergiler olmasa, ben biliyorum ki bir ara bu vergilerin kalkacağı vaadi ile seçim kazanmış partiler var ve görevdeler. yazık değil mi alt sınıf, orta sınıf insanlara, zor zor biriktirdikleri paralarıyla bir şeyler almaya çalışanlara?

    tek sorum var bir devlet yat ve kotralardan neden vergi almaz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın