• 64
    kesinlikle çok büyük bir başarıdır. sistemli bir şekilde yapılan bir planlamanın sonunda adım adım gelmiştir. bütçe konusuna gelince, daha az ama önemli bütçeler ile efes pilsen şu an bu seviyelerden oldukça uzak. olympiakos'un bütçesi ise yanılmıyorsam galatasaray'ın bu seneki bütçesinin biraz üzerinde.

    ben sevinmem, imrenmemek elde değil, ama türk sporunda saçma sapan işler yapılmadan sistem, sabır, planlama ve bütçe birleşince, doğru kişilere yetki verilince neler yapılabileceğinin göstergesi olarak çok önemli bir başarı.

    uefa'da yaptığımız hataya düşmeden eurocup şampiyonluğu ifadesini sadece eski videolarda tekrarlayalım. bu yönetim ile hayal, ama bu başarıyı tekrarlamak için doğru planlamaya şimdiden başlamamız gerekiyor.

    bu arada en az bu başarı kadar saygı duyulması gereken olympiakos'a da değinemeden olmaz. gerçek ekol kendileridir, sistemin ve planlamanın vücut bulmuş halidir bu kulüp. sadece spanoulis ile açıklamak haksızlık olacaktır.

    edit: sistem ve planlama olmadığını düşünmek asıl yanlış teşhis, ve bu hezeyandan öteye gitmez, altyapı ile gelen bir başarı olmadığı aşikar fakat her plan sistem altyapı üzerinden gelecek diye bir kaide yok. evet para gücü buradaki motor faktörlerden biri fakat, bu planlama sayesinde harcanan paralar çöp olmamıştır. emin olun cska veya olympiakos yöneticileri gelecek sene planlamalarına şimdi başlamışlardır ve hiçbiri ama türk oyuncuları yoktu, ama ülker demiyorlardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın