resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 5916
    bu sezon* şampiyonluğu geçtim ikincilikten bile kopmamızın baş müsebbiplerinden. keza geçen sene yedirdiği gollerden bahsetmiyorum bile. tüm bu hataları yapan ve 5 yıldır en ufak bir gelişim kaydedememiş üstüne ben hata yaptığımı düşünmüyorum, yabancı sınırı 1 olsun diyen adamı tenkit eden bizler futbolcu öğütücüsü oluyoruz.

    bu adam, kulübün kanserinin futbol hayatını bırakmasının arifesinde yeni kanserimiz olacaktır. nasıl ki eboue haricinde sağ beke bir tane bile düzgün adam alınmadı ve bir şekilde sürekli olarak sabri'ye muhtaç edildik semih kaya da takımda kaldığı sürece bir şekilde sahada olacak. örneğin önümüzdeki yaz iki tane stoper alınacağı yerde birileri, "semih var" diyerek bir tane yabancı stoper aldıracak ve seneye semih kaya kaldığı yerden takımı yakmaya devam edecek. ayağı kayacak, uyuyacak, kafa topuna çıkarken zamanlamayı tutturamayacak...

    kadroda türk oyuncu bulundurma zorunluluğu varsa semih'ten çok daha az kazanan ahmet çalık kalabilir. iki stoperden birine bir şey olduğunda kadroya alır oynatırsın. serdar da gelirse al sana iki tane yerli stoper. yani semih'e muhtaçlık gibi bir durumumuz yok. çok uzatmak istemiyorum ama bu adamı savunan zihniyetin rijkaard dönemi, "milli takımın savunması bizde" diyen zihniyetten en ufak bir farkı yok. aynı kalıplar, aynı dar görüşlülük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın