• 161
    http://m.(bkz: #2163550)

    meseleyi yanlış hatırlamış yazar.

    yanılmıyorsam orta okul yıllarımdı. hergün spor gazetelerinden transfer takip ederdim. galatasaray fatih terim'in başa geçmesinden sonra sol kanada folha'yı, orta sahaya da detari'yi almaya çalışıyordu. o esnada hagi hikayesi ortaya çıktı. ve benim aklımda fatih terim'in istememesine rağmen transfer edildiği kalmış. hatayı mesai sonrası editlicem.

    fakat gelgelelim bu sözlükteki art niyet ve düşmanlığa. öyle 1-2 entry gördüm ki... ben her gün beni gömenlerinki de dahil bir sürü hatayı düzeltiyorum. kimseyi "şahsen" cehaletle suçladığımı, kimseye art niyetle yaklaştığımı hatırlamıyorum.

    ayrıca bana göre bilgi hatası entrynin anlamını sekteye uğratmıyor. sadece bir detay. insanları hatalarıyla kabul edip eksiklerini giderme gerekliliğinden bahsediyor. faruk süren'in hakkını verdim, fatih terim'i bir spor adamı olarak cruyyf'la bir tuttum ve evet ihanetini affetmiyorum. burada fatih terim düşmanlığı yok. galatasaray sevgisi ve kişilere değil ideallere bağlılık var.

    ben saatler sonra hatamı düzelticem. ama hayata karşı bu kin, bu saldırganlık... düzelecek gibi değil. böyle bir karakter zaafiyeti ile yaşmaya mahkum olduğunuz için gerçekten üzgünüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın