resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2363
    kendisiyle ilgili haberlerin sözleşme uzatılması için çıkarıldığını zannetmiyorum. herifin zaten 2019'a kadar sözleşmesi var. olamaz mı? olabilir ama portekiz basınında bile "benfica sinan gümüş'ün peşinde" diye haberler çıkmış, bunun menajer oyunu olması düşük ihtimal bence.

    şahsen sinan'ın kariyerinin burak yılmaz'a benzeyeceğini düşünüyorum. bencil oynayan ve topsuz oyunda çok kötü bir futbolcu. ama driblingi, hızı ve şutu gayet iyi, üstelik tekniği de burak'a göre çok daha yüksek. iyi yönlerini parlatacak bir oyun karakteri geliştirdiği anda leblebi gibi gol atmaya başlaması çok muhtemel. burak için ideal oyun karakteri savunma arkasına koşu yapmak olmuştu, sinan için ne olur bilemiyorum. ama ikinci yarıda hollanda ligi'ndeki orta halli bir takımda santrfor mevkisinde oynasa çokça gol atardı bence.

    bu çocuğun devre arasında düzenli oynayacağı bir takıma kiralanması gerekiyordu, maalesef yapamadık. eğer benfica bu adamı alacaksa en az 2.5 milyon euro ve bir sonraki satıştan %10 pay vermeli. kerim frei denen kafasızı bile 2.250.000 euro'ya sattılar yahu. alemin enayisi biz miyiz bütün futbolcularımızı yok pahasına satıyoruz? almazlarsa da almasınlar, bir sene dışarıya kiralasak bomba gibi döner, piyasasını da ikiye katlar. yerli oyuncu, en kötü yedek kulübesi için elimizi rahatlatır.

    elimizden çıkarmak için kırk takla attığımız olcan bile akhisar'da 15 maçta 5 gol 5 asist yaptı. emre çolak'ın 3 gol 8 asisti var. bizim kalibremizde olmayan her oyuncuya "çöp" deyip haraç mezat satmak doğru değil. oyuncu düzenli oynadıkça, kendine güveni yükseldikçe performansını artırır. sinan da düzenli oynayacağı bir takıma gitse çok şey fark eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın