resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 12136
    ya dünya kadar paran var, barcelona'da oynuyorsun. iyi kötü avrupa çapında bir popülerliğin var. messi'ye "dünyanın en iyisi" olduğunu hatırlatacak kadar yakınındasın :( , madrid gibi barcelona gibi dünyanın en güzel şehirlerinde yaşıyorsun ve yakın arkadaşın pique, shakira ile birlikte, sen hala vasat eski mankenlere, tv yarışmacılarına yürüyorsun.

    https://i.hizliresim.com/5gjjaz.jpg

    https://i.hizliresim.com/x0zq75.jpg

    hayır kız da şu, http://www.mustilife.com/...c-yasinda-h14477.jpg

    ispanya'ya giden herkese yürü sonra ortamlarda " hayalim şu ; beyoğlu'nda bir kızla çarpışıyorsun, kitapları yere düşüyor, ona aşık oluyorsun. " dersin amk kim bilecek :(

    yemin ederim hiçbir şey için kızmasam bu sebeple kızıyorum buna. bu adam harbi ezik. muhtemelen çok fazla dile hakim değil ve türk olmayan kızlar da kendisini türkiye'deki arda turan gibi tanımıyor ya, bu sebeple başka milletten tanışacağı kız egosunu tatmin etmeyecek bu sebeple önce egosuna oynuyor.

    sanki beyoğlu'nda gördüğü ve çarpıştığı kız kafasını kaldırıp baktığında kendisini tanımayacak. bu ihtimali kovalıyorsa belki barcelona sokakları bunun için daha uygun olur. takımın ve şehrin en popüler ismi değil sonuçta asfddshagshs.

    neyse amk bana ne?

    ha bir de, ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol demiş mevlana belki duymuşsundur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın