resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5046
    "galatasaray'ı küçük görüyor"muş. şimdi ben bunun doğru olmadığına inanıyorum. lakin diyelim ki öyle. peki bruma gibi dünkü çocuk diyebileceğin bir adam niye böyle davransın.

    aysal-terim ikilisi varken küçük görebilir mi veya mancini varken. görmez. kulüp olarak sen bu kapıyı açarsan içeri herkes girer. adam bakıyor sabri'ler, selçuk'lar, yasin'ler posta üstüne posta koyuyor, neredeyse 11'i belirliyor. bruma'da çıkar "benim bu kazmalardan neyim eksik amk" der böyle davranır. yapmışsa şayet doğru değil tabi. ama kulüp olarak senin sesini çıkarmadığın adamlar avrupa'da futbolcu muamelesi bile görmez. o zaman olmasa 8. bile olamayacağın adam da çıkar "sikerim yapacağınız işi" der kardeşim.

    net söylüyorum. galatasaray'da birilerinin disiplin kurallarını esnetme hakkı varsa bunlar; muslera, sneijder, bruma ve podolski'dir. ki bu adamlar son ana kadar profesyonel davranmakta iradeliydiler. gördüler çarkın nasıl işlediğini herkes kendine bir köşe yapıyor. olay budur. yoksa bruma tudor'a saygısızlık yapmışmış. siktrin oradan. terim'e, mancini'ye, hamzaoğlu'na hatta riekerink'e bile yapmadı da tudor'a yapmış. niye acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın