• 23
    feneriumlarda satış düşüklüğünden dolayı işten çıkarmalar olacakmış, çalışanlarının zarar görmesine engel olalım hadi fenerium'a ürün almaya beyler. :(

    aklıma evet-hayır ile alakalı güzel bir örnek de geldi de neyse söylemeyeyim onu, bu kadar duyar yeter.

    böyle bir giriş yaptım ancak protesto konusundaki düşüncem biraz farklı. hepimiz özbek'i sevmiyoruz başkan olarak, hatta nefret bile ediyor olabiliriz. fakat haksızlıklara, adaletsizliklere karşı verdiğimiz tepkiler yerine göre ölçülü ve dikkatli olmalı. bir insanı sevmiyoruz diye tehdit etmek, ailesiyle uğraşmak yanlışlık olur. zaten bu tehditin bir sonraki adımı da terör oluyor. sorsanız kendini patlatıp masum insanları öldüren teröriste; "adaletsizliğe tepki gösteriyorum" diyecek.

    konu dağılmadan; madem özbek'i sevmiyoruz, her ortamda her şekilde hoşnutsuzluğumuzu göstermeye hazırız, en önemli kısmı "bu yöntemin sorunu çözeceğine inanıyoruz" ; adama sorarlar: daha önce bu konuda ne yaptın olmadı da bu kadar ileri gitmeye hazırsın? * maçlarda protesto mu ettin? florya'ya taraftar olarak doğru düzgün gittin mi? bu konuda etkili işler yaptın mı? yoksa sadece birbirine karşı sosyal ortamlarda istifa yazıp geçtin mi. bunların hiçbirisi adamakıllı yapılmazsa, istifa diyen insan susturulur, dayak yerse; dışarıdan bakan biriside der ki eh taraftar istifa demiyor; bazı taraftarlar mutsuz ama onların da sesi duyulmuyor, görüntüsü gelmiyor zaten.

    yabancıların bi lafı var; sonuçta jesus bile herkesi mutlu edememiş; bizim otelci kralı da her gün kendisine bunu söylüyor aynaya bakarak heralde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın