• 22
    ankara'daki otelinin lobisinde tuvaleti olmayan otel. ihtiyaç halinde merdivenden bodrum 1.kata gidiyorsunuz haberiniz olsun :(

    neyse tanımı geçtiysek, şimdi dursun özbek'i kim tanırdı kulüp yönetimine girip sonrasında da başkanlık yapana kadar.

    bu adam galatasaray başkanlığı sayesinde itibar kazandı. popüler oldu ve saygı duyulan bir makama geldiği için gerek devlette gerekse diğer kurumlarda bunun avantajını gördü, görüyor, görecek. peki gönüllü yaptığı galatasaray başkanlığı döneminde bu avantajlara rağmen kendisi ne kaybetti?

    cevap: hiçbir şey.

    hep diline doladığı sıcak para girişi, yalnızca borç verme şeklinde. zaten o da döviz kuruyla. herhangi bir zararı zaten yok. şimdi bu adam varlığı ve yönetimiyle benim kulübüme hem sportif başarısızlık hem de maddi zararlar getiriyorsa kusura bakmayın da ben bu adamdan nefret ettiğim için her işinde başarısız olsun, her işinde ah içinde kalsın isterim.

    1 mayıs'ta işçi bayramını kutlayıp kulüp personellerine maaş ödemeyen adamlar, selçuk ve sneijder'den maaş indirimi isteyemiyorlar. verdikleri saçma transfer paralarına abad olacak amatör branşlarda gelecek başarıları çok görenler, kafalarına göre yerli oyunculara fahiş sözleşmeler yapabiliyorlar.

    bu sebeple dursun özbek batsa, 5 kuruşsuz kalsa umurumda olmaz. alın teriyle çalışan ne ocaklar sönüyor bu ülkede?
App Store'dan indirin Google Play'den alın